oud prinsenkoor zingt

  oud prinsen

Oud Prinsenkoor uit Stompwijk zingt in Antoniushove  Leidschendam en Sonneruyter in Voorburg

Zondag 3 februari start voor de Oud Prinsen uit Stompwijk het carnavalsseizoen al. Er is flink geoefend op het repertoire en onder leiding van de nieuwe dirigent Jan van Leeuwen zal afgetrapt worden in ziekenhuis Antoniushove.  Om 10.30 uur wordt -in ietwat verkorte vorm- hier de mis in de kapel gezongen. Zowel voor de Oud Prinsen als voor Antoniushove een primeur. 

Vervolgens wordt om 14.30 uur een gezellig optreden verzorgd in de Sonneruyter en zullen de mensen daar getrakteerd worden op een uurtje carnavalspret met leuke liedjes. 

Een alleszins goede start dus voor het Oud prinsenkoor uit Stompwijk wat binnenkort weer omgedoopt zal worden tot Gaandrïe.  Prins Adrie I en page Sascha zullen de scepter dan zwaaien met behulp van de altijd vrolijke raad van Elf. Dit alles verzorgd door Carnavalsvereniging de Gaanders.