VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2013

 namens VV/ZZ Martijn Oudshoorn

Afgelopen zaterdagavond was er maar één plek in de omgeving van Stompwijk waar je moest zijn als je maar tenminste een beetje (zaal)voetbalminded bent. Juist ja, sporthal Meerhorst. Spanning, sensatie, scorende keepers, gouden eieren, schitterende doelpunten, veel doelpunten, tomeloze inzet, een spannende loting en een zeer gezellige derde helft.

We begonnen deze avond met een finalewaardige wedstrijd bij de dames. De dames van de Wenteltrapjes en Pietertjes lieten zien dat damesvoetbal ook erg attractief kan zijn. Samen met Boe!, die in een rechtstreekse confrontatie Dames Veld versloeg, en de SJZ dames zullen de Wenteltrapjes en Pietertjes uit gaan maken wie het sterkste damesteam zal gaan worden. De wedstrijd van afgelopen zaterdagavond was een voorproefje, de kaarten zijn geschud, de strijd en spanning binnen de lijnen zal naar een ongekende hoogte gaan stijgen. Voor vier damesteams is er maar één doel: de eeuwige roem en natuurlijk de wisselbeker, beschikbaar gesteld door Van Rijn Transport en Ed van Vliet Transport.

Bij de heren wist Orion, ondanks een scorende keeper, F.C. Benson niet te verslaan en vond zijn Waterloo. F.C. Kip wist vier gouden eieren te leggen, waarvan de laatste vierentwintig karaats. Vestmannaeyjar bleef met lege handen, F.C. Kip wist één keer meer te scoren in de poulefasen en mag zich gaan voorbereiden op de finaleavond. F.C. Bal tegen ’t dak wist ook dit keer niet alleen het dak te raken. TZN moest zijn laatste hoop laten varen. Mede dankzij een enorme reus met zevenmijlslaarzen, Robert de Groot, moest TZN zijn meerdere erkennen in F.C. Bal tegen ’t dak. Verder wist Henk de Vriep zich eenvoudig te plaatsen met een nu al onverslaanbare Trevor v.d. Berg? De talenten van Stompwijk’92 A1 lieten nogmaals zien dat zij een gevaarlijke outsider kunnen zijn. Tot slot nog een hoogtepunt: de jongste deelnemer, Tim Vurens, is door zijn drie doelpunten, zaterdag, de leider in het topscorerklassement. Goed, mensen, de stofwolk van afgelopen zaterdagavond is opgelost. De sterkste herenteams en damesteams zullen op de finaleavond nog één keer hun mouwen opstropen en strijden tot het gaatje. Rond de klok van 23.00 uur zullen we weten wie zich een jaar winnaar mag noemen van het VV/ZZ toernooi.

Uiteraard zal het vertier niet alleen in de zaal te merken zijn. Tijdens de finaleavond en aansluitend zal er een spectaculaire APRES-SKIPARTY worden georganiseerd. Bierbanken en bierpullen…..ze zijn niet weg te denken bij de finaleavond van het VV/ZZ toernooi. De kantine wordt omgetoverd tot een ware skihut en met de Après-ski DJ, die deze avond muzikaal verzorgt, gaat iedereen helemaal los… jetzt geht’s los!

Alle teams die deelnemen aan de finaleavond, gaan deze avond bierpulschuiven. De beste drie teams ontvangen hiervoor een leuke “bierprijs”. Een winterse sfeer, lekkere drankjes en lekkernijen maken deze avond compleet. Go Après-Ski op zaterdag 16 februari op de finaleavond in de Bierstube van Stompwijk 92!

U komt toch ook?!