Carnaval, wat een mooie tijd!

 

Wij, Prins Adrie I, Page Sascha en Opper Thijs hebben nooit geweten hoeveel indruk het carnaval op ons zou achterlaten. Vanaf het moment dat het seizoen aanbrak hebben wij van ieder moment genoten van hetgeen op ons afkwam. Ontzettend veel leuke, maar ook zeker ontroerende en dankbare momenten tijdens de ziekenbezoeken aan diverse mensen. Ook de uitgaansavonden naar andere Carnavalsverenigingen waren bijzonder geslaagd.

Het bezoek aan Swetterhage en Emmaus zal nimmer uit ons geheugen gewist worden; fantastisch!

Zaterdag 9 februari, met het Gemeentehuis, optocht, straatcarnaval en het gekostumeerd bal was één groot feest.

Zondag 10 februari, een hele mooie kerkdienst met het Oud Prinsenkoor, aansluitend een heerlijke brunch in Het Blesse Paard, gevolgd door een fantastisch optreden van de jeugdfanfare, hulde!

Maandag 11 februari, een echt leuke kindermiddag met D.J. Kevin, die ‘s avonds tijdens de tienerdisco in de Beatz het iedereen bijzonder naar ’t zijn/haar zin maakte.

En dan Laatste Dinsdag, de slotdag, een fantastische middag tijdens het ouderencarnaval en ‘s avonds een mooi slotakkoord tijdens de slotavond, gevolgd door toch wel een emotioneel (lees; tranen) afscheid van een geweldig seizoen.

Misschien zijn wij sommige activiteiten vergeten te noemen daarvoor onze excuses, maar die waren zeker niet van minder aard, integendeel.

Wij willen iedereen, maar dan ook iedereen die om en met ons het Carnaval tot een niet in woorden uit te drukken feest hebben gemaakt, enorm kleurrijk bedanken.

Adrie, Sascha en Thijs