KNHS Indoorkampioenschappen 2013

KNHS Indoorkampioenschappen 2013

De KNHS organiseert elk jaar de KNHS Indoorkampioenschappen springen en dressuur. Door het hele land vinden selectiewedstrijden plaats waar honderden enthousiaste ruiters en amazones alles op alles zetten om zich te kwalificeren. Maar liefst vier weekenden lang gaan de beste ruiters en amazones uit heel Nederland de strijd met elkaar aan.

Als deelnemer leg je een heel traject af. Elke Regio selecteert jaarlijks een aantal wedstrijden die gelden als selectiewedstrijden. Hier kun je je selecteren voor de Regiokampioenschappen, waarmee je een startplaats op de Indoorkampioenschappen kunt bemachtigen.

In verband met de geplande bouwwerkzaamheden werden de KNHS Indoorkampioenschappen 2013 niet in Ermelo verreden, maar werden ze georganiseerd in het Rabobank Hippisch Centrum in Utrecht (thuisbasis van de Voornruiters uit De Meern).

Op zaterdag 16 maart werden de klasses dressuur pony M2 D/E, Z1 / Z2 C en Z1 D/E en paard Z1 verreden.kelly doeleman

Kelly Doelman reed op Padovano mee in de klasse M2 aan de Nederlands Kampioenschappen 2013. Ze reden een hele fijne proef wat resulteerde in een hele mooie 6e plaats met een score van 60.67%. Een prachtig resultaat.

Van harte gefeliciteerd!

Hans Martens