Evelien Overdevest kampioen klaverjassen 2013

Evelien Overdevest kampioen klaverjassen 2013

Voor het derde jaar op rij was afgelopen vrijdag het Kampioenschap Kipklaverjassen in het Dorpshuis. Het was alweer de laatste avond van onze klaverjasavonden voor beginners en gevorderden van dit seizoen.

Met 6 tafels werd er gestreden om de zeer gewilde kampioenstegel en de vele zeer mooie prijzen. Na een spannende strijd van 2 keer 8 giftjes (dus in totaal één boompje) ging de hoofdprijs naar Evelien Overdevest.  Met een mooie eindscore van dik 2247 punten was zij de kampioen van het Kipklaverjastoernooi 2013. Voor Evelien een zeer bewonderenswaardige prestatie daar zij pas de afgelopen 6 weken les heeft gehad! Een uitzonderlijk talent. Dat belooft wat voor de toekomst!  Waar die lessen al niet goed voor zijn. Het is weer een zeer gezellig seizoen geweest en we willen dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Wilma van Es en Anneke van Bemmelen