Let’s Play Darts 2013

 Het 11e darttoernooi van Stompwijk en Zoeterwoude staat weer voor de deur. Vorig jaar hebben wij het 10e jaar nog groots gevierd. Na 2 voorrondes vierden we het jubileum jaar in de feesttent van Summerland Stompwijk met aanwezigheid van grote prominenten van de Nederlandse dart sport. Hierbij willen wij Aad van Velsen nog een keer bedanken voor al zijn inspanningen van de afgelopen decennia. 

Maar nu beginnen wij weer met een nieuwe ronde. Deze start op 5 en 6 april. Dan beginnen we in “Café De Gouden Leeuw” in Stompwijk. Daar spelen we de voorrondes in poule vorm; weer lekker gemengd Zoeterwoudenaren en Stompwijkers door elkaar. De top van de poules gaan door naar de finaleronde. Deze wordt op 13 april gespeeld in “Café de Meester” in Zoeterwoude.

 Wil je mee doen? Schrijf je dan in vóór 30 maart. Op onze website www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl vind je meer informatie.