koninginnedag Sporthal

Het belooft een historische Koninginnedag te worden dit jaar. Koningin Beatrix doet afstand van de troon en maakt plaats voor Koning Willem- Alexander. Tijd, dus, om groots uit te pakken met het feest.

In Stompwijk gaat het feest op maandagavond 29 april al van start. De sporthal wordt omgetoverd tot een heus rockpodium, waar Stompwijk 92 en fanfare Juliana, de Hekking B Band en Fool Speed Ahead voor een spetterende avond zullen zorgen. In diverse samenstellingen van orkest en bands komen er veel verschillende rock klassiekers langs; van Elvis, tot Queen, tot Johnny Cash.

Het wordt dus niet alleen een gedenkwaardige Koninginnedag maar ook een gedenkwaardige Koninginnenach. Bij deze wisseling van de macht hoort een bijzonder concert met een mix van stijlen, een clash of cultures of …. vul zelf maar in, maar dan moet je wel komen kijken! Met alleen maar acts van Stompwijkse bodem is succes verzekerd, dus komt allen!

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Belt Music en Winter Audio Service.

Maandagavond 29 april – Sporthal Stompwijk – zaal open 20:00 uur

Let’s get ready to rock!