Samen muziek maken!

 

Sinds februari zijn de leerlingen uit groep 5 en 6 van de Maerten van den Velde school bezig geweest met muziek project Windkracht 6. In dit project (een samen werking tussen de school en Fanfare Juliana) hebben de leerlingen kennis gemaakt met verschillende soorten instrumenten zoals het slagwerk, de houtblazers en de koperblazers en verschillende orkest vormen.

Ter afsluiting van dit project wordt er woensdagavond 10 april om 19.00 uur in het Dorpshuis een slotmanifestatie gehouden. De leerlingen zullen die avond onder begeleiding van Fanfare Juliana een aantal ingestudeerde liedjes laten horen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? U bent van harte welkom om te komen luisteren!

 

Muzikale groeten, 

Fanfare Juliana en de muzikanten van groep 5 en 6