Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend waren wij 1 maal geopend, dit was op de zondag. De deuren waren om 19.00 uur weer wagenwijd geopend.

Niet veel later arriveerden de eerste gasten en het beloofde weer een mooie avond te worden. Na een gezellige avond waarin weer lekker gedanst en gesjanst werd, was het einde in zicht. Het weekend werd weer mooi afgesloten in de bardancing.

Aankomend weekend zijn wij 2 maal geopend. Zowel op de vrijdag als de zondag. Aanstaande vrijdag 12 april is het weer Footloose in Bardancing Beatz!  Deze avond mag je absoluut niet missen. Het belooft ons, net als elk jaar, een mooi feestje te worden. De Dj`s zullen weer de beste nummers uit de speakers knallen en het mooiste van alles: dit feest is geheel gratis!!!  De deuren zullen om 21.00 uur wagenwijd openstaan, dus haal je dansschoenen maar al vast uit de kast. Kom wel op tijd want: vol=vol.

Wij van het bestuur wensen ieder nog een fijne werk/schoolweek, en uiteraard zien we jullie vrijdag!

Agenda:

Vrijdag 12 april: Footloose.

Zaterdag 20 april:  Groene kratten feest (18+)

Vrijdag 26 april: Springbreak