Gert ready to be rocked

Get ready to be rocked!

Oftewel wees er klaar voor en kom aanstaande maandag 29 april allemaal naar de sporthal. Om 20:00 openen de deuren en niet lang daarna zal het muzikale geweld losbarsten. Voor de zekerheid controleren we deze week nog even of het dak nog stevig op de sporthal zit. Het kan niemand zijn ontgaan, het is de laatste “Koninginnenach”. Dus ook een laatste “Koningin-nenach” concert van Fanfare Juliana. Een jarenlange reeks concerten op de avond voorafgaand aan Koninginnedag gaan we op een spectaculaire manier afsluiten. Laat het iedereen duidelijk zijn dat dit een hele gedenkwaardige avond zal gaan worden!

Het mixen van muziekstijlen en bijzondere combinaties van artiesten is iets van deze tijd. Steeds vaker zijn deze experimenten ook zeer succesvol. De combinatie van acts die maandagavond de sporthal zal vullen is in dat opzicht grensverleggend. Twee bands, één orkest en een DJ, dat is wat er op de muzikale menukaart zal staan. Elk vult een deel van het programma in en natuurlijk staan de muzikanten ook deels samen op het podium! We hebben het dan over:

De Hekking B Band * DJ Rowin *

Fanfare Juliana * Fool Speed Ahead

Een muzikale samenwerking van eigen bodem dus succes verzekerd, als we even zo onbescheiden mogen zijn. Bovendien blijkt maar weer dat Stompwijk ook in muzikaal opzicht heel wat te bieden heeft. Met de hulp van onze sponsors Belt Music en Winter Audio Service en in samenwerking met Stompwijk 92 wordt de sporthal tijdens “Koninginnenach” op 29 april omgetoverd tot een echt “Rockpalace”. Alles wijst er op dat het laatste “Koninginnenach” concert de geschiedenis in zal gaan als een legendarische avond. Niet te missen dus!