Inschrijving weekendkamp gesloten

Inschrijving gesloten,  28e ‘Let’s dance’  weekendkamp 10 en 11 mei 

Afgelopen weekeinde was de deadline om nog in te kunnen schrijven voor het weekendkamp. De teams zijn ingedeeld met de namen van het team, leiders en kinderen. Het gaat nu spannend worden. Het motto is nu bekend gemaakt, ‘let’s dance’. Het gehele kamp zal in het teken staan van dansen. Van echte klompendans, tango tot gangnam style. We willen losse heupen zien, bij de kinderen maar zeker ook bij de leiders. Welk team heeft het meeste dans of ritme gevoel? Zijn de jongens echt wel zo ritmisch of zijn het juist de dames? Iedereen zal zijn best moeten doen want je wordt niet zomaar een weekendkamp danswinnaar.

Voor meer info raadpleeg ook onze website www.weekendkampstompwijk.nl

 

Gezocht de Weekendkamp Wisselbeker

Helaas is de wisselbeker van het Weekendkamp nog niet boven water. Welk winnend kind van vorig jaar heeft deze beker nog in zijn raamkozijn staan. Het wordt tijd dat deze ingeleverd wordt bij de kampstaf of in de kantine van Stompwijk’92.  Zonder beker is er geen weekendkamp mogelijk.

Gaat allen op zoek!!

In tegenstelling tot de melding van vorige week, begint de Leidersbijeenkomst van 25 april niet om 20.00 uur maar om 20.30 uur. Dit natuurlijk in de kantine van onze sportvereniging. Alle leiders worden dringend verzocht hierbij aanwezig te zijn.

Groetjes van de weekendkampstaf.

Sanne, Margreet, Jeroen, Sjors, Wendy, Jokelien, Monique, Rachelle, Peter