KBO

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief mei 2013

Oranjevereniging SOS

De leden en het bestuur van de KBO – Stompwijk bedanken de Oranjevereniging voor de heerlijke traktatie die door hen beschikbaar is gesteld voor de soosleden.

Het was dit jaar wel heel bijzonder bij dit grote Oranjefeest met het aftreden van Koningin Beatrix en het aantreden van koning Willem – Alexander, het gaf een extra glans aan deze dag.

Bedevaart naar Onze Lieve Vrouwe van Den Bosch 14 mei

Er hebben zich in totaal 10 personen aangemeld voor deelname aan deze bedevaart. 14 Mei vertrekt de bus bij sportpark “Meerhorst” om 08.40 uur.

U dient 08.25 uur aanwezig te zijn bij de sporthal.

Wij zijn ongeveer 20.30 uur weer terug op de plaats van vertrek.

Het bestuur wenst u een fijne dag toe. 

 KBO Fietstocht  23 mei

Donderdag 23 mei gaan wij weer fietsen met de KBO, er is een leuke fietsroute uitgezet naar leuke locaties onderweg. Zoals gewoonlijk hebben wij een beroep gedaan op de heer Piet Beekman, onze professionele routeplanner, deze heeft de pauzeplaatsen reeds uitgezocht. Er wordt onderweg koffie gedronken, de lunch gebruikt en een theepauze ingelast.

De Lunch is voor eigenrekening, het weer krijgt u er gratis bij.

Inschrijven bij Aad v.d. Ham, 070-3205410 of op de soosmiddag.

Deelname aan deze fietstocht is geheel voor eigen risico.

Benadering donateurs mei – juni

Deze maanden wordt u weer benaderd door een bestuurslid van KBO –Stompwijk. Zoals elk jaar, komen zij bij u langs om de vereniging te promoten en u te vragen om een vrijwillige bijdrage voor onze activiteiten te ondersteunen, vertrouwt u het niet, vraag dan om de legitimatie van het  bestuurslid. Met deze bijdrage ondersteunen wij leden die ziek zijn of een jubileum te vieren hebben. Ook  de Ontmoetingsdag en het Sinterklaasfeest worden met ondersteuning uit deze gaven mogelijk gemaakt. Zoals u misschien al hebt vernomen vieren wij volgend jaar ons 50 jarig jubileum, 50 jaren elke week een soosmiddag en diverse andere activiteiten organiseren voor gemiddeld 70  mensen is een hele opgaaf voor het bestuur. Wij doen dat met veel plezier mede omdat wij gedragen door heel veel mensen in en buiten Stompwijk, financieel gezond kunnen blijven.

Daar zijn wij onze donateurs zeer dankbaar voor, elk jaar ervaart het bestuur weer hoe goed de vereniging in het dorp bekend is en gewaardeerd wordt.

Het bestuur is dan ook blij dat er steeds meer mensen lid worden van onze vereniging, voor de contributie hoeft u het niet te laten

(€ 23,—) daar krijgt u 10 keer per jaar de Nestor voor met leuke en interessante artikelen en voor iedereen wat wils.

 

Ook kunt u dan gebruikmaken van onze activiteiten die regelmatig in de Dorpsketting staan.

 

Vanaf 50 jaar mogen wij u verwelkomen als lid, dus schroom niet en meldt u als lid aan bij het bestuur van KBO – Stompwijk.

 

Namens het bestuur van KBO – Stompwijk