Stompwijk Summerland; Yellow Claw

 Over een paar maanden is het al weer zover, Stompwijk Summerland 2013 staat dan alweer voor de deur.

De kaartverkoop gaat best wel hard. Al de Passe Partout kaarten in de Beatz zijn al uitverkocht. Maar er zijn nog wel normale kaarten beschikbaar voor de vrijdag en de zaterdag. De kaarten zijn € 15,- per stuk zowel voor de vrijdag als zaterdag. Hardcopy kaarten zijn ook nog beschikbaar bij Café de Gouden Leeuw en Café de Meester.

Het programma voor zowel de vrijdag als de zaterdag is inmiddels bekend. Hieronder is een van de artiesten van de vrijdagavond uitgelicht. Voor de rest van het programma kunt u kijken op de website.

Voor wie Yellow Claw nog niet kent, een kleine introductie: Yellow Claw is een DJ act en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman (DB Label) bekend van het succesvolle dance concept Dirk Deluxe.

De sound van Yellow Claw is het best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Wat een jaar geleden begon als een eenmalig optreden is in korte tijd uitgegroeid tot een act met eigen avonden door het hele land en een spoor van verwoesting achter zich laat. De clip die ze samen met rappers Mr. Polska en Ronnie Flex schoten werd in de eerste 24 uur na lancering meer dan 25.000 keer bekeken. Veder zijn ze ook nog bekend van de liedjes: Krokobil, Nooit Meer Slapen en Aller Mooiste Feestje.

Kaarten voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn te koop bij jongerensociëteit Beatz (Stompwijk), Café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude). Blijf op de hoogte over Stompwijk Summerland en het programma voor zondag 9 juli door ons te volgen op Twitter of Facebook. Voor meer informatie, bekijk de website www.stompwijksummerland.nl 

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (5, 6 en 7 juli 2013).  Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter of Facebook.

 

www.twitter.com/_summerland_ www.facebook.com/stompwijksummerland   www.stompwijksummerland.nl