Avond 3 daagse Zoeterwoude 5, 6 en 7 juni 2013

 Zoals ieder jaar zal de wandel avond 3-daagse worden gehouden in Zoeterwoude. Het vertrekpunt is op sportpark Haasbroek vanaf  het handbalveld aldaar van Stompwijk ’92. De afgelopen jaren is tijdens de start een verloting gehouden waarvan de opbrengst ten goede is gekomen van Stompwijk ’92.

 Ook dit jaar willen we daar deze actie weer gaan houden.

Maar voor een verloting zijn natuurlijk prijzen nodig.

Heeft U nog wat leuks liggen in de kast, denk dan aan parfum, douche –gel, chocolade repen, wasmiddel, glazen vazen, pakken sap, glazen om uit te drinken, kaarsen, koffie zetapparaat,  broodrooster, slippers, handdoeken, etc.  Denk ook aan kinderspeelgoed; DVD’s , puzzels, boekjes om te lezen, spelletjes, ballen etc. wat als prijs zou kunnen fungeren of wilt u deze actie sponsoren (denk daarbij aan cadeaubonnen of wat uw bedrijf verkoopt of service verlenen), dan nemen wij dat graag in ontvangst.

 De enige voorwaarde is, dat het niet gebruikt mag zijn!!!!!!!  

Woensdag 29 mei zijn wij van 21.00 – 22.00 uur aanwezig in sporthal de Meerhorst om de giften in ontvangst te mogen nemen.

Ook kunt U de prijzen afgeven in Zoeterwoude bij M. van der Geest, Speenkruidpad 7 ( tussen 19.00 en 20.00 uur ), dit is mogelijk van 25 t/m/ 28 mei.

Mocht U niet in de gelegenheid zijn om het te brengen, dan graag een telefoontje 071-580-2343 of een mailtje ncm-de-jong@kpnmail.nl  (Anneke de Jong) dan wordt het bij U thuis opgehaald.

 

Wij hopen op een goede respons en een leuke opbrengst voor de vereniging.

 

Alvast bedankt voor de moeite en de medewerking