Hulp gezocht voor het Dorpsfeest

Hulp gezocht voor het Dorpsfeest op 21, 22, 23 juni in Zoeterwoude

Op 21, 22 én 23 juni a.s. vindt op Sportpark Haasbroek in Zoeterwoude het vierde Dorpsfeest plaats. Tijdens dit feest staat o.a. de handbal al een aantal jaren met een kraam op de food court. Wij verkopen dan patat, frikadellen, broodjes gehaktbal, saté, tosti’s en snoepgoed. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan onze vereniging.

Ook dit jaar is er weer genoeg te beleven tijdens het Dorpsfeest, we hopen dan ook dat er heel veel bezoekers op de diverse festiviteiten afkomen én dat ze natuurlijk stevige honger hebben en onze kraam bezoeken.

Op zondag, 23 juni vinden zelfs de Nederlandse Kampioenschappen Touwtrekken plaats tijdens het Dorpsfeest.

Topploegen uit het hele land meten hun krachten om uit te maken welk team zich Kampioen van Nederland mag noemen. Wij verwachten die zondag dan ook zo’n 1000 “man” extra tijdens ons Dorpsfeest. Het spreekt dan natuurlijk voor zich, dat wij bij het bemannen van onze kraam heeeeeeel veel hulp kunnen gebruiken!

De openingstijden van de food court zijn als volgt:

Vrijdag 21 juni 18.00-02.00 u

Zaterdag 22 juni 13.30-02.00 u

Zondag 23 juni 10.00-01.00 u

Uiteraard moet er voordat we beginnen nog het e.e.a. klaargezet worden en moet er naderhand ook nog opgeruimd worden. Vooral voor de slottijden, zou het heel fijn zijn als er ook wat mannen zijn om ons te assisteren. Wij streven naar diensten van min. 2 uur.

Kom jij/ komt u ons helpen? Neem dan s.v.p. contact op met Anneke de Jong: tel. 071-580 2343 of mail ncm-de-jong@kpnmail.nl

Namens de commissie Haasbroek alvast ontzettend bedankt voor uw hulp!