40 jaar Blesruiters

De hoogtesprong tijdens het jubileumfeest  

Zondag 16 juni vieren de Blesruiters hun 40-jarig bestaan. Ter afsluiting van het jubileumfeest zal dan “de hoogtesprong” worden gehouden. De naam zegt het al: Wie springt met z’n pony of paard het hoogst van allemaal? De winnaar van de hoogtesprong krijgt een mooie prijs gesponsord door Hoefsmederij W. van der Mespel uit Wassenaar.

 Op dit spektakel kunt u weddenschappen afsluiten

De opbrengst gaat voor 100% naar een goed doel. Het goede doel is de aangepaste Manege Craeyenburch in Nootdorp, waar gehandicapten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen paardrijden. De weddenschappen kunt u zondag 16 juni vanaf 14.00 uur afsluiten. Vul het trioformulier in. Daarop kunt u de winnaar, nummer 2 en nummer 3 voorspellen, en de hoogte van de winnende sprong raden. Diegene die het winnende trio voorspelt, krijgt natuurlijk een schitterde prijs. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een sponsor! Wie kan ons helpen aan een mooie prijs?  

Hoe hoog gaan we springen? Halen we Olympische hoogtes?

Maar belangrijker is: Geef ook gehandicapten de kans om paard te rijden.

Verderop in deze Dorpsketting: de voorbeschouwing over de deelnemers door bookmakers Marcel en Ton.

De Blesruiters

Kees de Jong