Beter laat dan nooit tournooi

Beter laat dan nooit toernooi

Afgelopen vrijdagavond en zaterdag was er het ‘Beter laat dan nooit’ jeugdvoetbaltoernooi. Het was een zeer geslaagd toernooi met leuke wedstrijden, gezellig publiek en mooi weer. Voor de tijdelijke kantine stonden tafels met banken en kon iedereen genieten van een drankje en/of hapje. De sfeer zat er dan ook goed in.

Wij willen dan ook alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor, tijdens en na dit toernooi hartelijk bedanken!!

Leuk om te vermelden is dat de F5 van Stompwijk ’92 voor het eerst een wedstrijd heeft gespeeld na een seizoen trainen. En ze hebben dan ook heel goed hun best gedaan!

Ook waren Tim Koot en Robine van Santen met hun gezinnen aanwezig om de Stichting Opkikker bij iedereen onder de aandacht te brengen. Voor een kleine bijdrage konden de kinderen leuke hinkelspelletjes doen. De opbrengst komt ten goede aan kinderen die chronisch ziek zijn of een andere medische aandoening hebben. Zij worden door de stichting in het zonnetje gezet op speciaal daarvoor georganiseerde Opkikkerdagen.

Tot volgend seizoen en een fijne vakantie.

Het jeugdbestuur