KBO nieuwsbrief juni 2

 Uitgaansdag donderdag 20 juni 

Om  8 uur vertrekken wij van sportpark ‘Meerhorst” voor een prachtige interessante dag door een mooi stukje Nederland. Gelieve  op tijd aanwezig te zijn, er is parkeerruimte voldoende, voor de afhalers ? Wij hopen om omstreeks 20.30 uur weer terug te zijn op de plaats van vertrek.

In memoriam Ger Groeneweg – Luk

In het weekend bereikte ons het droeve bericht dat Ger Groeneweg – Luk is overleden. Zij was op de soos altijd een trouwe bezoeker en een graag gezien persoon die altijd markant aanwezig was in haar doen en laten, vooral haar directe benadering in alles, blijft ons bij. Het bestuur en de leden van de soos zullen haar missen, na ongeveer zes weken ziek te zijn geweest moest zij deze ongelijke strijd staken, vrij plots werd zij uit ons midden genomen. Wij zullen haar in gedachte houden, wij wensen kinderen, kleinkinderen en familie veel sterkte toe om dit grote verlies een plaatsje te geven.

 Het bestuur en soos leden van KBO – Stompwijk