Kunt u me de weg naar Stompwijk vertellen, meneer?

 
In de Dorpsketting van vorige week lijkt de sprookjestijd te zijn aangebroken onder aanvoering van de huidige coalitie.

De VVD geeft aan dat op de Stompwijkseweg meerdere wegafzettingen zijn geplaatst en dat het onduidelijk is waarom deze zijn aangebracht (hoe onwetend kun je zijn!). Vervolgens worden wij “bijgepraat” over een intentieovereenkomst met het Hoogheemraadschap. Geen nieuws, hiervan waren wij al op de hoogte. Wat niet verteld wordt is dat de uitvoering gepland staat voor 2015!

Het CDA oppert serieus dat voor sommige bedrijven langs de Stompwijkseweg een passende her locatie gezocht moet worden (wie gaat dat betalen?) en pleit voor de aanleg van de rondweg en het structureel aanpakken van de Stompwijkseweg. Belangrijke zaken die aandacht verdienen en moeten worden meegenomen in het gemeentelijk CDA verkiezingsprogramma.

Twee stukjes die een oppositiepartij niet zouden misstaan, worden geplaatst vanuit de zittende coalitie, snapt u het nog?

Om te durven hopen dat er na de gemeenteraadverkiezingen een andere wind gaat waaien als de nu zittende coalitie in de huidige vorm door regeert, moet je over een bijzonder groot sprookjesgeloof beschikken.

 

Annet Bregman