Stompwijk Summerland 2013, een hoop te doen!

 Na jaren het Summerland festival georganiseerd te hebben voor jong en oud waren we het en samen met ons vele anderen, direct over eens dat de doelgroep 11 t/m 15 jaar een beetje vergeten werd.

Daarom hebben wij als organisatie dit jaar de Familiedag in het leven geroepen. Speciaal voor de doelgroep 11 t/m 15 jaar hebben wij dit jaar een ware Kids DJ contest en een authentieke buikschuifbaan op zondag 7 juli. Hieronder wat meer info over de dj contest, in de volgende Dorpsketting meer info over de buikschuifbaan.

 Kids DJ contest

Ook zo jaloers op al die beroemde dj’s die de hele wereld over reizen om een paar plaatjes te draaien? Of kan een vriend/vriendin van jou het al en wil jij het ook leren? Tijdens de Summerland Familiedag geven wij de jeugd de kans om de kleine kneepjes van dit vak te leren. Onder begeleiding van niemand minder dan DJ Nilo (Beter bekend van zijn overdonderede performances in de StarBeatz) zul jij de menigte laten swingen tijdens Stompwijk Summerland 2013.

 

Hoe doe je mee?

Stuur een e-mail naar djnilo@stompwijksummerland.nl met de onderstaande gegevens:

Naam

Leeftijd

Email adres

Al ervaring met draaien? Ja/Nee.

 

Mooi Wark

Sinds de hit-singles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE“, “IN DE BLOTE KONT”, “ACHTER DE TENT”, “TEPELS LIEGEN NIET” en “GOEIE BEEN, VERKEERDE BED” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. De muziekstijl van Mooi Wark laat zich ook wel omschrijven als (boeren)rock met een vleugje feest. Jaarlijks worden maar liefst 100 zalen, feesttenten en evenementen aangedaan en de sterke live-reputatie bracht ze al bij grote festivals als de Zwarte Cross, Dauwpop, TT-Festival, de Mega-Piratenfestijnen, het AJOC Festival en het Koninginnedagfeest van Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam (meer dan 100.000 bezoekers). Mooi Wark heeft altijd spectaculaire interactie met het publiek. Maar bovenal natuurlijk een avond ongenuanceerde rock n roll, met de perfecte mix voor een leuk feest in de tent. 

Mooi Wark zal tijdens Stompwijk Summerland groots uitpakken, de heren zullen 2 sets spelen van totaal 105 minuten op zaterdag 6 juli 2013.

 

The Scooter Experience  

Scooter, de dance-band die al meer dan 15 jaar op het hoogste niveau van de Europese Dance scene opereert. Wie kent de groep met de opvallend geblondeerde voorman niet? Vanaf 1995 scoorden zij diverse dancehits, zoals ‘Hyper Hyper’, ‘Move your Ass’, ‘Friends’, ‘Endless Summer’ en ‘Back to the UK’. Scooter was de absolute “90-hit en nog steeds zijn hun tours worldwide een fenomeen en een ongekend succes! The Scooter Experience blaast het dak eraf op vrijdag 5 juli 2013 tijdens de 90’s Eve.

Kaarten  

Nu het weekend steeds meer in zicht komt ontstaat er ook daadwerkelijk een run naar kaarten voor zowel vrijdag als zaterdagavond. Echter zijn ze nog wel beschikbaar bij alle verkooppunten (Gouden Leeuw Stompwijk, Café de Meester Zoeterwoude en Bardancing Beatz Stompwijk) en online. De kaarten kosten €15,- per stuk zowel voor de vrijdagavond als voor de zaterdagavond. De Passe Partout kaarten (€25,-) zijn enkel nog beschikbaar bij Café de Gouden Leeuw en Café de Meester/Don Bosco.  

Online zijn deze kaarten nog wel beschikbaar via www.stompwijksummerland.nl 

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (5, 6 en 7 juli 2013).   

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter of Facebook.  

www.twitter.com/_summerland_www.facebook.com/stompwijksummerland www.stompwijksummerland.nl