Summerland

The Voice of STOMPWIJKSUMMERLAND 2013

Nog maar twee weken en dan is het alweer zo ver. Stompwijk Summerland 2013 staat dan al weer voor de deur! Afgelopen zondag heeft u het programmaboekje ontvangen. Hierin alle info omtrent het Summerland weekend.

Het programma voor zowel de vrijdag als de zaterdag is inmiddels bekend. Hieronder is één van de artiesten van de zaterdagavond uitgelicht. Voor de rest van het programma kunt u kijken op de website.

Johannes Rypma

De Friese Johannes rockte in de finale van The Voice of Holland 2012 in het team van Nick & Simon. Zijn coaches bestempelden Johannes tot de Nederlandse Billy Idol, vanwege zijn uiterlijk maar ook vanwege zijn stem. Uiteindelijk werd hij tweede na Leona Phillipo. Voor zijn deelname aan The Voice of Holland trad Johannes al vaak op met zijn eigen band in Friese feesttenten. Zijn droom was altijd om de nieuwe Syb van der Ploeg te worden. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The Voice of Holland, hij wilde één keer in zijn leven een poging hebben gedaan om door te breken via een talentenjacht. De eerste single van de Friese Johannes werd 1 februari 2013 gerealiseerd. De single met de titel ‘Play Me’ is een onvervalste rockplaat. Johannes zal in Stompwijk begeleid worden door zijn eigen band en zal de tent op zijn kop zetten!!

Buikschuiven (vanaf 16.00 uur)

Een eeuwenoud spelletje dat niet weg te denken is van een Summerland Familiedag. Wat is er nou lekkerder dan jezelf helemaal inzepen en als een raket over de buikschuifbaan heen te knallen? Ben jij er klaar voor om de strijd aan te gaan met je beste vrienden? Wie schuift de meeste meters? Dit jaar zal op zondagmiddag een ware buikschuifbaan worden aangelegd om de Summerland Familiedag compleet te maken. Aanmelden is niet nodig, gewoon je zwembroek aan en gaan!

Waar kan je kaarten halen/kopen?

Het weekend is nog niet geheel uitverkocht, maar de kaarten beginnen nu wel steeds harder te lopen! Nog maar enkele hardcopy kaarten beschikbaar bij onze vaste verkooppunten. Online zijn er nog iets meer kaarten beschikbaar. Deze kunnen besteld worden via de website www.stompwijksummerland.nl. Hardcopy kaarten voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn te koop bij jongerensociëteit Beatz (Stompwijk), Café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude).

De kaarten kosten €15,- per stuk zowel voor de vrijdagavond als voor de zaterdagavond. Momenteel zijn er nog enkele Passe Partout kaarten (€25,-) beschikbaar bij Café de Meester.

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (5, 6 en 7 juli 2013).

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Hyves of Facebook.

www.twitter.com/_summerland_ www.facebook.com/stompwijksummerland www.stompwijksummerland.nl

Eindtijd vrijdag 5 juli Stompwijk Summerland 2013

Zoals iedereen ongeveer wel weet hebben we dit jaar de vrijdag van Summerland compleet omgegooid. Een 90’s Eve met echte bands uit die tijd en een programma voor iedereen in plaats van een exclusieve avond voor maar 300 personen. Deze avond zou in principe tot 2.00 uur duren. Zo was het programma dan ook vastgelegd. Helaas volgt de gemeente een uitstervingbeleid wat betreft schuurfeesten en evenementen. Echter trof ons vorige week het teleurstellende bericht dat de gemeente Leidschendam-Voorburg ons geen vergunning wil verlenen tot 2.00 uur maar tot uiterlijk 1.00 uur. Na vele e-mails heen en weer en een gesprek vorige week, kwam er de conclusie dat er werkelijk niets aan te veranderen is. Omdat toch vele van jullie al kaarten hebben gekocht voor deze avond, willen wij niemand teleurstellen en willen wij aan dit negatieve bericht een positieve draai geven. Vandaar dat we het gehele programma een uur naar voren geschoven hebben. Dus we starten nu op vrijdag niet om 20.30 uur maar om 19.30 uur. Ter compensatie willen we jullie het eerste uurtje extra dik in de watten leggen, zorg dus dat je dit niet mist! Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie en gewoon een uurtje eerder komen. Bij vragen en/of onduidelijkheden kunt u een e-mail sturen naar info@stompwijksummerland.nl.