Mooi weer tijdens tweede handbalbarbecue

handbalbarbecue

Mooi weer tijdens de tweede handbalbarbecue

Afgelopen zondag vond voor de tweede maal de  gezamenlijke handbalbarbecue plaats op het sportpark van Stompwijk ‘92.  Vele teams grepen deze kans aan om zo het jaar af te sluiten, vooral als je kinderen hebt in meerdere teams is de barbecue ideaal want  je kan makkelijk heen en weer switchen tussen de verschillende tafels. De zon liet zich gelukkig van zijn beste kant zien en het Rad van Fortuin maakte de middag compleet. Dankzij een aantal gulle sponsors waren er mooie prijzen te verdienen, vandaar dat de plankjes dan ook gretig aftrek vonden.  Met de muziek van dj Rowin er bij op de achtergrond werd het zo een hele gezellige middag waar iedereen met volle teugen van genoot. Volgend jaar willen we graag nóg meer teams zien dus als je het naar je zin hebt gehad ‘zegt het dan voort’ zodat in 2014 alle handbalteams vertegenwoordigd zullen zijn. We bedanken graag onze sponsors, het kantinepersoneel en iedereen die naderhand zijn handen uit de mouwen heeft gestoken om alles snel op te ruimen. Wij zien jullie volgend jaar allemaal graag weer!


De handbalbarbecue organisatie