Wereld Wonder Kindermiddag

Wereld Wonder Kindermiddag

Hallo jongens en meisjes,

Het is bijna zover, jullie vakantie staat voor de deur… Maar voordat deze begint, is er dit weekend eerst nog de Summerland Kindermiddag! Het thema dit jaar is ‘Disney Dreams’, en we hopen dat jullie allemaal verkleed komen als jouw favoriete sprookjesfiguur of sprookjesheld.

De Wereld Wonder Kindermiddag is zoals ieder jaar op de zondagmiddag van Summerland. De tent op het Summerland terrein zal vanaf 13.00 uur geopend zijn. Om 13.30 zullen we met zijn allen klaar zitten, want dit jaar zal een spannende show met echte Piraten de opening zijn. Hierna kun je jezelf laten schminken als 1 van de 101 dalmatiërs of misschien wel als Tijgertje uit Winnie de Poeh. Ook het knutselen en iets lekkers om te eten en drinken zullen niet ontbreken en om 15.30 uur is de Wereld Wonder Kindermiddag afgelopen. Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom en de toegang is natuurlijk gratis. Dus hopelijk zien we jullie allemaal komende zondag bij deze altijd gezellige en spectaculaire middag!

 

Groetjes van de meiden van de Kindermiddag