De Stompwijkse Paardendagen

 

 De start van de Stompwijkse Paardendagen zal voor de meeste onder ons de vrijdag zijn, dit jaar dus 19 juli. Maar vergeet niet dat voor die dag al heel wat voorbereidingen in volle gang zijn. Behalve de inzet van de bestuursleden worden we altijd geweldig ondersteund door vrijwilligers die enthousiast komen bouwen, sjouwen, timmeren en advies geven.

Dit jaar hopen we ook weer op hun inbreng. Dus mensen hebben jullie zin in wat noeste arbeid en een gezellig samenzijn, kom ons helpen met de opbouw van het Stompwijks feest vanaf maandag 15 juli – aanvang 19.00 uur. Nog even een oproep aan alle ponybezitters en of -rijders. De inschrijving voor onze spectaculaire ponyrace is nog niet gesloten. Je kunt je nog opgeven bij Kevin van de Bosch. Het inschrijfformulier kan je vinden via onze website: www.stompwijksepaardendagen.nl                       

 

Bestuur Nooit Gedacht