ZomerPret Stompwijk in het Dorpshuis

zomerpret DH

ZomerPret Stompwijk in het Dorpshuis

(26 t/m 29 augustus)

Bijna is het zover, de schoolvakantie gaan we afsluiten met een leuke week die in het teken staat van de “Dieren”. Voor wie is ZomerPret bedoeld?

ZomerPret is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Bij ZomerPret kun je de hele dag knutselen, spelletjes doen en gezellig bijkletsen met je vriendjes en vriendinnetjes. Inschrijven kan dagelijks voor de ochtend en/of middag tegen betaling van €1,50 per dagdeel. In de ochtend zijn we open van 9.30 – 12.00 uur en ’s middags van 13.30 – 16.00 uur. Tussen de middag ga je thuis eten.

Maandag 26 augustus De start van ZomerPret! Er kan de hele dag, in de bovenzaal, geknutseld worden. Kleien, figuurzagen, strijkkralen, mozaïeken en nog veel meer, met als thema “ Dieren”. In de benedenzaal of buiten worden spellen gespeeld binnen dit thema.

Dinsdag 27 augustus Vandaag start de bouw van het Jungle Dorp (huttenbouw) op het voorterrein van het Dorpshuis. Laat je fantasie los en bouw samen met je vriendjes het dorp van je dromen. In de bovenzaal kan er weer van alles geknutseld worden o.a. ook dingen (vlag of naambord) om je hut mee op te pimpen. ’s Middags kun je bloemschikken onder leiding van een ervaren bloemschikster. En in de keuken is er de mogelijkheid om koekjes te bakken.

Woensdag 28 augustus Er kan de hele dag geknutseld worden en het Jungle Dorp wordt nog mooier gemaakt. Ook vandaag kun je nog koekjes bakken, en kan je je laten schminken als een echte tijger.

Vanaf 15.00 uur vindt er een kleedjesmarkt plaats waar ouders, opa’s, oma’s en alle andere belangstellenden van harte welkom zijn.

In het Jungle Dorp mogen de kinderen zelf van alles, voor een leuk prijsje, te koop aanbieden. Bijvoorbeeld pannenkoeken, koekjes, bloemen, of werkjes die zelf gemaakt zijn.

Donderdag 29 augustus Helaas is dit de laatste dag van ZomerPret. In de ochtend mag je nog spelen in je hut. Verder is er nog van alles te knutselen boven in het Dorpshuis.

’s Middags is er BINGO in de benedenzaal, waar vele leuke prijzen zijn te winnen. Helaas moeten vandaag de hutten wel weer worden afgebroken. Dit wordt door ouderen gedaan. Wil je je hut mee naar huis nemen, dan mag dat, maar je moet wel zelf voor vervoer zorgen.

 

Deelname is voor eigen risico! Let op goede schoenen bij de huttenbouw!!

Zijn er nog vragen, neem dan contact op met Anneke van Bemmelen,

tel. 5804172 of mail bemmelen73@casema.nl.