KBO

Katholieke  Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief  augustus no. 3

Ouderen in beweging

Dinsdag 3 september om 13.10 uur beginnen wij met ouderen in beweging, heeft u zich nog niet opgegeven! 071-5804342, u bent van harte welkom.

Kaarten maken

Ondanks dat er zich weer mensen hebben aangemeld voor diverse activiteiten hebben wij nog plaatsen over, wilt u een middag er tussen uit voor ontspanning, kom gerust, een keer gekomen is altijd komen.

Vaartocht met KBO Zoeterwoude

Donderdag 12 september gaan de KBO Stompwijk en Zoeterwoude weer varen met Groene Hart Cruises. Deze keer varen we naar Haarlem, na een heerlijke lunch kunnen wij een uurtje de stad in om deze te bezichtigen en de benen te strekken.

De kosten bedragen € 42,50 per persoon. Opgeven en afrekenen bij de secretaris tot 6 september, 071-5804342. Let op wij hebben 40 plaatsen ter beschikking , wij hebben nu nog plaats, dus reserveer snel.

50 + beurs in Utrecht

Wegens gebrek aan belangstelling gaat dit groepsvervoer naar de beurs niet door, uiteraard kunt u wel op eigen gelegenheid een bezoek aan de 50 + beurs brengen. Voor gratis entree zie het artikel in de nestor van juli/augustus of www.50 plusbeurs.nl 

RABO – Sponsor fietstocht

RABO – sponsor fietstocht, fiets voor de KBO- Stompwijk  inschrijf nummer 3. 

Start bij de sporthal 22 september vanaf 09.00 uur voor 40 of 60 km.

Met vriendelijke groet,  het bestuur van KBO – Stompwijk