Bardancing Beatz

Bardancing Beatz

Openingsfeest

Nog twee weken dan kan het feest gaan los barsten, want dan gaat het Beatz seizoen weer van start. Op zaterdag 14 september zal het openingsfeest ‘The Next Generation’ plaats gaan vinden in de kelder van het Dorpshuis. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan om alle gasten binnen te laten. Om de avond compleet te maken hebben wij DJ Nozem gevraagd om te komen draaien. DJ Nozem is bekend als DJ van vele schuurfeesten en natuurlijk als DJ van de Stompwijkse Kermis. De entree voor deze avond is gratis. !!

Verbouwing

De verbouwing is al zo goed als op zijn einde. De tent ziet er weer tip top uit om in het hele seizoen weer volop te feesten en los te gaan. Dit jaar werden wij tevens geholpen door de opkomende nieuwe groep. Zij zullen het eerste halfjaar met ons meelopen om te ervaren hoe het is om de bardancing te runnen. Om tevens te ontdekken wie de nieuwe groep is die de bardancing gaan overnemen en om het resultaat van de verbouwing te zien mag je het openingsfeest voor geen goud missen!

Iedereen een prettige school/werkweek en tot de 14e !!!!(De agenda voor het komende 2 maanden vind u hieronder). 

Agenda:

Zaterdag 14 september: Openingsfeest ‘’The Next Generation’’

Vrijdag 27 september


Vrijdag 12 oktober

Zaterdag 20 oktober: Proud to be Fout

(Kaarten € 5,-)

Vrijdag 26 oktober: Altijd prijs

Zaterdag 27 oktober: Gele Krattenfeest (21+)