Abonnementen afhalen op dinsdag 24 september 2013

 

 Vanavond, 24 september om 19.00 uur, kunt u uw schaatsabonnement afhalen in de kantine van Stompwijk ‘92. Wij zijn daar aanwezig tot 20.30 uur. Ook kunt u op deze avond schaatskleding passen en aanschaffen. U kunt zelf ook schaatsen en/ of clubkleding aanbieden. Verkoop schaatskleding die u niet meer gebruikt! Een ander is er weer blij mee. De club heeft zelf nog een beperkte voorraad kleding. Verder proberen wij uw vragen te beantwoorden over zaken die voor u nog niet helemaal duidelijk zijn. Mocht u nog interesse hebben in het jeugdschaatsen, kom gerust langs voor informatie. Er zijn nog abonnementen te verkrijgen. Willen de jeugdleden die stoppen met schaatsen dinsdag hun helm inleveren, liefst om 19.00 uur. Dan kunnen we deze weer uitdelen aan nieuwe jeugdleden. Bij inlevering ontvangt u uiteraard uw borg terug.  

Tot dinsdag 24 september. 

Met vriendelijk groet, namens het bestuur van ijsclub Nut en Vermaak Stompwijk,

Erwin van Es, 0718870200