Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz  Flirt Night in aantocht

Het afgelopen weekend waren wij waren alleen op de zondag open, de deuren gingen 19.00 uur open en al snel zaten we voetbal te kijken. Niet alleen de eredivisie werd bekeken en besproken ook hadden we het natuurlijk weer over de Stompwijkse selectie. Iedereen had het goed naar zijn zin en er werd lekker gedanst en gesjanst onder het genot van een drankje.

Op vrijdag 11 oktober vindt het altijd drukke feest Flirt Night plaats. Zo als altijd belooft dit weer een geweldig feestje te worden, de deuren gaan stipt 21.00 uur open en de Dj’s zullen weer hun beste beats laten horen. Hier zullen de kaarten worden verkocht voor Proud To Be Fout, de kaarten vliegen over de toonbank dus wees er snel bij, want: op = op.

We hopen jullie weer allemaal vrijdag te zien en er weer een goed feestje van te maken.

Agenda

11 oktober: Flirt Night / gratis entree

19 oktober: Proud To Be Fout / kaarten € 5,00

26 oktober: Gele Krattenfeest / 21+