Nieuws van Stichting Amigos

cheque

Nieuws van Stichting Amigos

Vorige week ben ik na een bezoek van drie weken in Bolivia weer thuisgekomen in Stompwijk. Samen met dochter Petra hebben wij een bezoek gebracht bij Linda. Als eerste hebben we het grootste Heilige feestweekend van Sucre meegemaakt, waarbij vele dans- en muziekgroepen door de straten gaan om op het grote plein bij de Heilige Maagd Maria te eindigen. Linda’s verjaardagsfeestje werd gevierd en het 1e lustrum van Bar Café Amsterdam, waarbij een hele feestweek werd ingevuld met muziek. Er werden projecten bezocht zoals het kinderdagverblijf , het weeshuis en een instelling voor jongeren met een handicap. We hebben een Incatrail gelopen met een bezoek aan het dorpje Maragua, waar Linda in april 2013 schoolspullen heeft uitgedeeld. De laatste week hebben we met ons drieën de Uyuni Tour gedaan. Vijf dagen lang door het berglandschap en tot ruim 5000 meter hoogte!! Vulkanen, meren, geisers, flamingo’s, lama’s enz. Als klapstuk de zonsopgang op het zoutmeer. Prachtig! Als toetje kregen we nog een presentatie van DAKAR 2014 mee op het zoutmeer met de president van Bolivia: Evo Morales. Ik heb me laten vertellen, dat alleen de motoren door Bolivia komen als pilot project. Terug in Sucre maakten wij op zaterdag nog een Boliviaanse bruiloft mee om vervolgens onze terug reis voor te bereiden en afscheid van Linda te nemen. Het was twee jaar geleden, dat we ze konden omhelzen. Ik ben benieuwd, wanneer de volgende keer weer zal zijn.

-De Rabo Sponsorfietstocht heeft € 315,00 opgeleverd. Iedereen bedankt, die voor ons op de fiets zijn gestapt. We rekenen volgend jaar weer op jullie!

Het was weer een groot succes. De inmiddels alweer 20e editie trok dit jaar ruim 2500 deelnemers. Zij hebben met elkaar een totaalbedrag van € 17.302,50 bij elkaar gefietst.

-De statiegeldbonnen actie in de COOP was in september € 50,70 GRACIAS!!

-Zaterdagavond 26 oktober de Stichting Amigos Clubklaverjasavond. Volgende week meer info.

-Op vrijdagavond 1 november staat Stichting Amigos ook bij de Ladiesnight in Het Blesse Paard.

 

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos

 

Word vriend van Stichting Amigos op Facebook:

www.facebook.com/stichtingamigos.stompwijk