Buurtbus in Stompwijk, vrijwilligers gezocht!

Een buurtbus in Stompwijk, vrijwilligers gezocht om dit gezamenlijk op te zetten!

Arriva wil, in samenwerking met Provincie Zuid Holland, een busje ter beschikking stellen dat door Stompwijk en Zoeterwoude zal gaan rijden. Dit om de bewoners van Zoeterwoude, Swetterhage en Stompwijk tegemoet te komen.

Een buurtbus is een busje voor 8 personen dat via een vaste dienstregeling een alternatieve route rijdt door een gebied. Het is geen deur tot deur bus, maar het maakt gebruik van de oude bestaande bushaltes in Stompwijk en Zoeterwoude.

Om dit project te laten slagen zijn wij op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor in willen zetten. Samen met twee vrijwilligers uit Swetterhage en twee vrijwilligers uit Zoeterwoude zal de dienstregeling bepaald moeten worden, zullen er vrijwillige chauffeurs gezocht moeten worden en zal het project moeten gaan draaien. Vanaf december 2014 zou de buurtbus eventueel kunnen gaan rijden.

Maar wil dit project slagen dan zal er eerst een enthousiast Buurtbuscomité samengesteld moeten worden! Voor dit comité zijn wij op zoek naar twee Stompwijkers!

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger dan vernemen wij dat graag via het mailadres van de Adviesraad:

adviesraad-stompwijk@ ziggo.nl of bij een van de hieronder genoemden.

 

Wij rekenen op u!

Met vriendelijke groet,

Namens KBO, Anton van Santen en Sjaak Kappetein

Namens Adviesraad, Ursula van der Voort