KBO

kbo

De Ontmoetingsdag

We begonnen om 10.00 uur met een mooie gebedsviering o.l.v. Marianne Turk.

Na de koffie met gebak en een toespraak van de voorzitter, werd er begonnen met de verkoop van lootjes waarop je bollen kon winnen. De opbrengst van deze lootjes was bestemd voor Stichting Amigos. Onder de bezielende leiding van Theo Duyvestijn werden deze lootjes aan de man gebracht.

Aangezien Theo nogal wat bollen had meegebracht, moest het verloten even stop gezet worden om te kunnen gaan lunchen.

Deze keer niet het slaatje, maar een kroket, die bijzonder goed was. Alhoewel we hier en daar toch ook geluiden hoorden dat het slaatje werd gemist. Maar al met al een lekkere lunch.

Na de lunch ging Theo lustig door met de verloting, gaf in zijn enthousiasme ook bollen weg die al gewonnen waren, maar dat mocht de pret niet drukken.

Hierna was er een optreden van Jos Thomassen. Wij als bestuur hadden hier eerlijk gezegd meer van verwacht. Zeer zeker na het lezen van de website en de reacties op deze site over zijn optreden. Hetgeen hij deed was erg knap, maar het duurde te lang en was te droog. Na de pauze onderging hij een metamorfose en was toen Herr Weisenbrot. Dit gedeelte was wel leuk, maar de aandacht bij de mensen was weg. Het is bijzonder moeilijk om voor zo’n dag iets geschikts te vinden, wat ook nog betaalbaar is.

 

Nieuwsbrief oktober no. 2

Kaarten en rummikub spelen in Zoeterwoude.

 

Donderdagmiddag 24 oktober kunnen KBO leden weer gaan klaverjassen en rummikub spelen in huize Emmaus te  Zoeterwoude.

 

Opgeven voor deelname bij Antoon van Santen op de Soos of via tel. 071-58094342. Graag voor woensdag 18.00 uur.

 

“Verzoek” om niet eerder te komen dan na 13.45 uur (kwart voor twee).

 

Wij willen de bewoners niet storen bij het lunchen.

 

De uitslag van deze middag wordt in november gepubliceerd.