10e kaartavond van Stichting Amigos groot succes

2e prijs amigos1e prijs amigos

10e Kaartavond van Stichting Amigos succes!

Opbrengst € 837,00

Dat de kaartavond van Stichting Amigos graag bezocht wordt, bleek afgelopen zaterdag. Niet alleen Stompwijkers, maar ook familie en vrienden van het Amigos team komen jaarlijks bij ons kaarten. Met het team vrijwilligers proberen we de kaartliefhebbers ’n gezellige avond te bieden met onze clubklaverjasavond. Wij onderscheiden ons al jaren in de volgende prijzen: Amigosbollen, orchideeën en cyclamen, bloemen en kip. De troostprijs is altijd een bosje fresia’s.

Wij hadden maar liefst 24 tafels!

De 1e prijs ging naar het team van Jan van den Burg met totaal 23.862 punten. Hij kaart al 47 jaar wekelijks met zijn kaartvrienden Aad Luiten, Sjaak van Bohemen en Fried de Jong. Daardoor kennen zij elkaar van haver tot gort, maar je moet ook een goede kaart krijgen. Voor de eerste keer mocht dit team de beker in ontvangst nemen.

De 2e prijs ging naar Gerard Olsthoorn met 21.678 punten. Hij kaartte met Joop Hilgersom, Alfons Belt en Frans Hendriks. Leuk om te vermelden is dat zij alle vier alleen naar onze kaartavond kwamen. Ter plekke werd hun team samengesteld. Zo zie je maar weer, dat je ook als je elkaar niet door en door kent met kaarten, je ook hoog kan eindigen.

De 3e prijs was voor Sjaan van Rijn met 21.388 punten. Samen met haar man Joop en Fred en Lucy van der Poel waren zij voor de 10e keer aanwezig. Geweldig! Overigens waren nog meer kaarters, die de tien keer hebben volgemaakt. 

Tot slot de troostprijs en die was voor het team van Jimmy van den Nouweland. Hij behaalde met zijn vrienden Donny, Hidde en Michael 14.092 punten. Na de prijsuitreiking vervolgden zij hun avond bij het  Gele Krattenfeest.  

 

Wij bedanken Stompwijk ’92 voor het gebruik van de kantine en alle sponsors o.a. Gebr. Van Bohemen Poelier, Bloemsierkunst De Passie, Kwekerij Meeslouwer, de bollenman en alle anderen voor de prijzen, beker, cake enz. Vooral alle vrijwilligers en reserve kaarters willen wij hartelijk bedanken. Zonder jullie helpende handen kunnen wij deze kaartavond niet organiseren. GRACIAS!

 

A.s. vrijdag 1 november staat Stichting Amigos op de LADIES NIGHT in Het Blesse Paard en de aanvang is 19.30 uur. De laatste toegangskaartjes à € 2,50 zijn deze week nog verkrijgbaar bij De Passie.

 

 

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

 

Stichting Amigos