VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2014

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2014:                                                                                                          

VV/ZZ Martijn Oudshoorn                                                                                       

Al weer 5 jaar geleden werden wij, VV, vereerd door ZZ met de vraag of wij het leuk vonden om de organisatie van dit legendarische toernooi op ons te nemen. Sinds het ontstaan van VV/ZZ hebben wij getracht het toernooi in grote lijnen hetzelfde te laten verlopen als de succesvolle jaren daarvoor.

Hier en daar wat kleine aanpassingen, maar de basis bleef bestaan: Sportiviteit & gezelligheid.

De afgelopen jaren hebben wij mogen ervaren hoezeer het toernooi nog steeds leeft bij de deelnemers en het publiek, echt hartverwarmend! Ondanks de financiële dreun, die Stompwijk’92 heeft moeten verwerken, zullen wij daarom ook voor het vijfde jaar ons beste beentje voorzetten.

In januari en februari kunt u weer vuurwerk verwachten binnen en buiten de lijnen van Sporthal Meerhorst. Ik geef u alvast de data van de speelavonden: 4, 11 en 25 januari, 1 februari en de finale avond zal plaatsvinden op 8 februari 2014.

Woensdagavond 13 november 2013 tussen 20.00uur en 21.00 uur zullen in de kantine van Stompwijk’92 alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams. Dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Bij de dames belooft het ook weer een spannend toernooi te worden, dit begint al bij de inschrijvingsavond. Dus ook hier geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

Volgen nu nog wat huishoudelijke mededelingen. We willen iedereen, nog meer als andere jaren, wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Wij, als organisatie, zien dit als de 3 speerpunten van het naderend toernooi. Deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi. Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 10 spelers. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 17 februari 1997 geboren moet zijn. Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Tot slot dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld: €65,-. Dit dient dus tegelijkertijd in te worden ingeleverd.

Om het toernooi nog beter te laten verlopen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons kunnen helpen bij het verzorgen van de EHBO. Wij proberen in de vorm van een rooster meerdere EHBO’ers in te delen over vijf avonden. Heeft u een EHBO-diploma en vindt u het leuk om uw steentje bij te dragen, neem dan contact met mij op. Verder zoeken wij nog enthousiaste mensen die ons kunnen helpen bij het maken van foto’s tijdens de wedstrijden. Het gaat hier om het fotograferen binnen de lijnen van het speelveld, bewegende deelnemers. Ziet u deze vorm van fotografie als een uitdaging? Neem dan ook contact met mij op. Bij voorbaat dank, VV/ZZ, Martijn Oudshoorn, kooman001@kpnmail.nl, 06-10129825.