Het Feestneuzenbal is in aantocht!

Het Feestneuzenbal is in aantocht!!!

De onrust bij de mensen neemt toe, vingers kriebelen en hersenen kraken: hoe kan ik die prijs voor de best verklede man/vrouw in de wacht slepen?!! Dus check je kast of knutsel wat in elkaar en kom zo origineel mogelijk naar het Blesse Paard op 16 november.

Deze avond zal ook bekend worden wie de nieuwe Prins en Page worden en de Scepter van Prins Adrie en Page Sascha over zal nemen. Heeft u een idee wie de nieuwe Prins en Page worden? Zoals u vorige week hebt kunnen lezen in de Dorpsketting maakt u dit jaar kans op een overheerlijke taart als u een briefje inlevert met de goede Prins en Page. Lever uw briefje in bij de Coop. Prins Adrie zal op deze avond ook overgedragen worden aan het korps van de Oud-Prinsen. Maar voordat hij wordt toegelaten tot de Oud-Prinsen zal hij eerst een examen moeten afleggen of deze Oud- Prinsen hem er wel bij willen hebben. Wat de Oud-heersers dit jaar weer in petto hebben is voor de meesten onder ons een verrassing … Maar het wordt vast zoals elk jaar weer hilarisch!

De verkoop van kaarten is aan de deur, de entree bedraagt € 7,50.

Vanaf 21.00 uur bent u allen van harte welkom.

Lidmaatschap

Als u alle carnavalsavonden ongehinderd naar binnen wilt lopen, kunt u het lidmaatschap aanschaffen. De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 25,00 als u hier geïnteresseerd in bent, kunt u zich zaterdag 16 november bij entree opgeven als lid.

Hier nog wat data:

Zaterdag 16 nov:                                    Openingsavond thema: “Feestneuzenbal”

Zaterdag 4 en Zondag 5 jan:                   Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 18 jan:                                    Gaanders Bierstube

Zaterdag 1 mrt:                                     Optocht. Straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders