Prins Erwin de 1ste en Page Jindra

nieuwe raad van elfprins, page en opper

Prins Erwin de 1ste en Page Jindra zijn het geworden!!!!

Het is bekend!! Prins Erwin de 1ste  en Page Jindra zijn de opvolgers van Prins Adrie en Page Sascha. Afgelopen zaterdag op 16 november tijdens het “Feestneuzenbal” is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Prins en Page zijn voor het carnavalsseizoen 2013/2014. Tijdens een spetterend openingsbal zijn Prins Erwin van Es, Page Jindra Overdevest en Opper Gerard Pardon geïnstalleerd.

De avond begon rond 10 uur toen er 5 nieuwe Raad van 11 leden werden geïnstalleerd, nieuw in de raad zijn Mike Vissers, Gerard Luk, Theo Koot, Ricardo Lelieveld en Mike Turkenburg. Zij hebben de cape en steek overgenomen van Jos van Santen. Prins Erwin kreeg natuurlijk eerst de cape omgehangen en daarna de steek op en moest toen de proclamatie voorlezen voordat hij en Page Jindra het scepter mogen gaan zwaaien.

Tijdens deze avond kon je duidelijk zien dat iedereen zijn uiterste best had gedaan om iets te verzinnen met het thema Feestneuzenbal aan te doen. De jury kwam uiteindelijk na veel overleg bij de volgende winnaars uit:

Bij de mannen : Theo van Santen,

Bij de vrouwen :  Mieke Brugman,

Bij de groepen :   De groep van Joost van Leeuwen

 

Oud Prins Adrie werd natuurlijk afgevoerd door het Oud Prinsenkorps, het was een soort Poldercross wat de mannen in elkaar hadden gezet. Aangezien Adrie bij de Vogelplas woont moest hij door het riet en zakte hij uiteindelijk nog door het ijs ook.

Hier nog wat data:

Zaterdag 4 en zondag 5 jan:                         Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 18 jan                 :                         Gaanders Bierstube

Zaterdag 1 mrt                  :                         Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal

 

Voor meer info www.degaanders.nl.                  

 

P.R. De Gaanders