IJsclub “Nut en Vermaak” herinnering

hans de winter

HERINNERING !!!

Vanavond dinsdag 26 november JAARVERGADERING IJsclub

Nut & Vermaak en vertoning van de documentairefilm HANNES

 

Na de vergadering zal Frans Oliehoek een levensfilm van Hans de Winter vertonen. Frans heeft hier de afgelopen jaren, als een rode draad, vele uren aan gewerkt en gemonteerd. Nu, 10 jaar na het overlijden van ‘Hannes’, is het werkstuk af. Een film met veel leuke beelden van deze markante persoonlijkheid, inclusief diverse interviews met familie en vrienden. Het is een bijzonder mooi resultaat geworden! 10 jaar geleden heeft Frans de voorzittershamer noodgedwongen van Hans overgenomen en nu zet Frans een punt achter het voorzitterschap van IJsclub Stompwijk. Een mooi moment om deze film te vertonen.

 

Iedereen:

dus (sport) vrienden, kennissen, buren, oud-collega’s, etc. een ieder die Hannes gekend heeft en hem een warm hart toedroeg en die deze film graag wil zien, is van harte welkom.

 

De film start om 22.00 uur in café De Gouden Leeuw en duurt één uur.

U bent van harte uitgenodigd.

 

Het bestuur