Verslag wedstrijd dames 1 Stompwijki92

Verslag wedstrijd dames 1 Stompwijk’92

Met een 1,2,3 VIER kreet stapte Stompwijk’92 dames 1 het veld op met Amanda, Claire, Cynthia, Jona, Marieke, Demi, Berdien en Jennifer met Manja en Leonie op de bank om tegen Hercules te strijden. Met Stompwijk’92 in de eerste aanval komt Demi vanaf rechts netjes omhoog en gooit de bal gelijk in het net. Al krijgen we daarna een soortgelijk doelpunt over links om onze oren. De breaks worden gelopen, helaas paal, naast of lat. De desoriëntatie slaat toe, we lopen een beetje achter de feiten aan tot we 6-6 staan en Marieke een mooie worp rechtsboven scoort en Cynthia scoort via de linkerhoek. Er blijven over en weer doelpunten komen, maar Stompwijk’92 blijft op kop. Een strakke penalty en een mooie worp langs het muurtje door Hercules van Marieke en Jennifer scoort 2x door de benen van de keeper. Het staat inmiddels 15-15, maar ondanks dat Demi een penalty scoort en een goed schot van Manja loopt Hercules toch in. Ook al krijgt Leonie een energie boost en scoort 2x vanaf de opbouw en uit een break-out. Hercules blijft overhand houden en het laatste stukje energie van Demi met een schot van de hoek en in ondertal kon Stompwijk’92 het toch niet meer winnen en ging we naar huis met een 26-24 verlies. Aankomende week staat dames 1 stil en zal weer spelen op 22 december in de Meerhorst om 12:30 Stompwijk’92-TOGB.

Berdien de Groot