Genieten met de Gaanders in de Bierstübe

gaanders 1

Genieten met De Gaanders in de Bierstube

Wegens het weergaloze succes van vorig jaar serveren De Gaanders ook dit jaar weer uw maaltijd in De Gaanders Bierstube.

Zaterdag 18 januari 2014 is Het Blesse Paard weer omgetoverd tot een heuse Bierstube. Voorafgaand aan deze feestavond kan iedereen onbeperkt spareribs met frites of draadjesvlees met frites komen eten aan de échte originele biertafels. Het eten zal tot ongeveer 20:30 uur geserveerd worden waarna u aansluitend kunt genieten van een heerlijk bakkie koffie en een fantastische feestavond!

De feestavond zal worden verzorgd door DJ Kevin en “De zingende slager”. Op de slotavond van vorig jaar heeft deze slager bewezen een rasechte entertainer te zijn en heeft de tent goed op zijn kop gezet. Prins Erwin I, Page Jindra en Opper Gerard hopen met velen te kunnen aanhaken om mee te deinen aan de lange biertafels!

Onbeperkt spareribs met frites of draadjesvlees met frites.

Leden : €   7,50

Niet leden : € 15,00

Kinderen tot 10 jaar : €   6,00 (kindermenu)

(prijzen zijn exclusief consumpties)

Reserveren via de e-mail: info@degaanders.nl

Telefonisch kan ook bij:

Jack Overdevest (06-26667780) of Peter Bregman (06-20957731)

Geef bij uw reservering direct de voorkeur voor de maaltijd door.

Reserveren is noodzakelijk want…VOL=VOL!!