Kom luisteren naar de Blazersklas tijdens het Kerstconcert

Kom luisteren naar de Blazersklas tijdens het kerstconcert

Aanstaande zondagmiddag is iedereen weer van harte welkom in Het Blesse Paard voor het jaarlijkse kerstconcert van de fanfare. Om 14.30 uur is de zaal open dus kom vroeg voor het beste plekje. In afwachting van het concert, dat om 15.00 uur zal beginnen, kunt u genieten van een heerlijke apfelstrüdel of een heerlijk glaasje glühwein.

Het wordt een bijzonder kerstconcert dit jaar, want er zal een optreden zijn van de Blazersklas. De Blazersklas is het resultaat van de samenwerking tussen De Maerten van den Velde school en de fanfare. Sinds het begin van dit schooljaar krijgen de leerlingen van groep 5 elke woensdag muziekles. Na de herfstvakantie hebben alle leerlingen zelfs een instrument gekregen. De Blazersklas wil heel graag aan u laten horen wat ze tot nu toe hebben geleerd.

Net als voorgaande jaren wordt het een gezellige en sfeervolle middag. In de donkere dagen voor kerst is deze middag een muzikaal lichtpuntje en zal een bezoekje u zeker in de kerstsferen weten te brengen. Dus tot zondagmiddag 22 december, 14.30 uur, in Het Blesse Paard.

Met muzikale groet, Fanfare Juliana