Koude Kippen Tournooi 2014 gebukt onder matchfixing?

koude kippen

Koude Kippen Toernooi 2014 gebukt onder matchfixing?

Stompwijk, 16 december 2013

De Eredivisie, The Barclays Premier League, Primera Division, de Serie A en de Champions League, allemaal grote voetbalcompetities die gebukt gaan onder de Chinese en Koreaanse goksyndicaten. En nu gaan er geruchten dat zelfs het Koude Kippen Toernooi de dupe gaat worden van deze Investeerders. Het gerucht gaat dat Lee Nam Soo managing director of Korean Fried Chicken (KFC) voet aan wal probeert te krijgen in Stompwijk.

Hij is meerdere malen rondom de Meerhorst gesignaleerd met een aantal duistere figuren waaronder een oudere man in een mantel op een wit paard. Wij vermoeden daarom ook dat hij ook actief is in de mensenhandel/slavernij.

Onderzoek naar deze man is in volle gang, telefoons worden getapt (biertjes ook), Facebooks worden gehackt, en Hyves is opgedoekt.  Undercover in Stompwijk heeft aantekeningen weten te bemachtigen die erop wijzen dat er sprake is van het zogenaamde Matchfixing; het vooraf vastleggen van wedstrijd uitslagen. Hiermee wordt door de Aziatische geldwolven flink gegokt waardoor hun economie de wok pannen uit rijst.

Wij hebben onze special agent 00B een aantal keer laten afreizen naar Azië en hij is met het volgende teruggekeerd:

Uitslag koude kippen toernooi 2014

Brothers      –   ZZ             2-3

Brothers      –   AC Meerlaan    1-2

Brothers      –   Sred Naaged    4-2

Brothers      –   Syndicaat      2-1

ZZ            –   Ac Meerlaan    2-2

ZZ            –   Sred Naaged    4-1

ZZ            –   Syndicaat      2-3

AC Meerlaan   –   Sred Naaged    2-3

AC Meerlaan   –   Syndicaat      2-1

Sred Naaged   –   Syndicaat      3-3

 

Wat bovenstaande voor invloed heeft op het Stompwijkse sportleven is nog niet bekend.

De organisatie van het Koude Kippen Toernooi blijft tot dus ver niet beschikbaar voor commentaar. Wel is duidelijk geworden dat het toernooi gewoon doorgang vindt. Wij raden de nieuwsgierige Stompwijker aan om op 3 januari 2014 zelf te kijken of het Koude Kippen Toernooi gebukt gaat onder de invloeden van Lee Nam Soo of dat het zijn eigen identiteit weet te behouden.

Houdt oren en ogen gespitst en eventuele tips kunnen worden doorgespeeld naar onze special agent 00B op tel: 06-19074992.

Tot zover deze berichtgeving.

Under Cover in Stompwijk, Mariska Blom