1e Gaanderskrant officieel overhandigd aan Burgemeester Zuidgeest

1e Gaanderskrant officieel overhandigd aan Burgemeester Zuidgeest !

Zondag 15 december om half 11 was een officiële dag voor het prinselijk paar. Door Prins Erwin, Page Jindra en Opper Gerard werd onze nieuwe Gaanderskrant overhandigd aan de enige echte Burgemeester van Stompwijk: Marcel Zuidgeest. De heersers van het Gaandriaans rijk waren speciaal daarvoor uitgenodigd bij de burgemeester thuis, daar zal menig een jaloers op zijn. Namens de redactie van de Gaanderskrant reikte Prins Erwin het trotse Gaanders boekwerk, meer dan 60 pagina dik, aan de eerste man van het Gaanders dorp uit. Ondanks zijn drukke werkzaamheden, deed de burgemeester de toezegging om speciaal tijd vrij te maken om het Gaanders carnavalsnieuws door te lezen. Burgemeester Zuidgeest wil niets missen van het carnavalsgebeuren van de Gaanders. Daar bovenop deed hij de toezegging om tijdens de optocht weer een ‘open huis’ te geven voor vrienden. Hij woont hiervoor op een echte A locatie. Burgemeester Zuidgeest wenste de Gaanders veel succes toe voor alle komende activiteiten die georganiseerd worden.

Op zaterdag 4 en zondag 5 januari zullen de raadsleden samen met Prins en Page het Gaanders carnavalsboek weer verspreiden in Stompwijk. Daarbij worden de gebruikelijke loten, voor ondersteuning van het gehandicapten-, kinder- en bejaardencarnaval, aangeboden. Wij rekenen op uw ondersteuning, bij voorbaat dank.

Hier nog wat data:

Zaterdag 4 en zondag 5 januari: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 18 januari: Gaanders Bierstube

Zaterdag 1 maart: Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal

 

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders