VV/ZZ Zaalvoetbalkamioenschap 2014

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2014                                                                            namens VV/ZZ Martijn Oudshoorn

Het jaar 2013 loopt al bijna weer op zijn eind. Achter de schermen zijn we bezig met de laatste voorbereidingen van het naderend toernooi. De inschrijvingsavond leverde een groot aantal inschrijvende teams op. Dit jaar hadden we zelfs te veel inschrijvingen. We moesten dus voor het eerst teams teleurstellen om te voorkomen dat de speelavonden niet midden in de nacht zullen eindigen. Vanwege privéomstandigheden zullen de programmaboekjes dit jaar later arriveren bij de contactpersonen van de ingeschreven teams. Naar verwachting zullen ze tussen Kerst en Oud en Nieuw op de deurmat ploffen. Onze Facebook pagina zal echter vanaf het moment dat u dit leest volledig bijgewerkt zijn. Samen met de website van Stompwijk’92 zullen we deze pagina gebruiken om u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het VV/ZZ toernooi. Uiteraard zullen wij ook via de Dorpsketting belangrijke berichten met u blijven delen. 4 januari 2014 is alweer de eerste speelavond. Niemand minder dan de medewerkers van Administratiekantoor Van Boheemen, zullen ons toernooi samen met Amanda Bakker en Tamara Loof, onze kersverse toernooidames, spectaculair rond de klok van 20:30u officieel gaan openen. Rond de klok van 17:55 zullen de eerste deelnemende teams zich echter al in het zweet gaan werken. Het niveau wordt ieder jaar hoger en het belooft daarom deze speciale editie, onze(VV/ZZ) 5e editie alweer, nog spannender te worden als voorgaande jaren. Ook dit jaar maken wij weer graag gebruik van de vele vrijwilligers die in dit toernooi hun steentje zullen gaan bijdragen. Wij willen hen graag hiervoor alvast bij voorbaat bedanken. Verder willen wij graag nog even stilstaan als nooit tevoren bij onze doelstellingen: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Rest mij nog namens VV/ZZ en Stompwijk’92, u als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger een sportief, respectvol, spannend en gezellig toernooi toe te wensen. We zien u graag verschijnen op het vertrouwde adres.