Gaanders Bierstube

dj kevin

Gaanders Bierstube zaterdag voor iedereen open vanaf 20.30 uur in Het Blesse Paard

De Gaanders organiseren, in de vorig jaar nieuw geopende Bierstube, een speciale avond als voorbereiding van de carnaval. Als echte Gaanders is een ‘oefen avondje’ altijd goed om de feeststemming voor de carnaval alvast te testen. De stube zit wat betreft het eten volgeboekt, maar daarna barst pas het echte feest los. Voor de avond zijn er nog kaarten beschikbaar. Na het eten vanaf 20.30 uur gaat De Gaanders Bierstube weer voor iedereen open.  Iedereen is van harte welkom !!! Trek je lederhose of dirndl uit de kast en kom naar De Bles. (of gewoon de outfit waarin je je lekker voelt)

Bierstube; heerlijke Gaanders-avond met optreden van:

De zingende Slager, met ondersteuning van Deejay Kevin

De totale muzikale omlijsting wordt verzorgd door Deejay Kevin, inmiddels  wel bekend in Gaandrië van de kinder- en straatcarnaval maar ook van The Booming Night avonden.

Kevin staat garant voor gezelligheid en lekkere muziek om op te dansen en te feesten.

Natuurlijk zal zijne koninklijke hoogheid Prins Erwin en Page Jindra samen met Opper Gerard deze avond een polonaise lopen. De totale avond zal niet geheel in het teken staan van de carnaval maar ook ander muziek zal gedraaid worden.

Gaanders leden gratis entree, niet leden € 7,50

De Gaanders carnavalsoptocht;

Ook dit jaar zal de Gaanders carnavalsoptocht starten in Leidschendam, op zaterdag 1 maart. Na uitreiking van de hamer door de burgemeester en wethouder aan Prins Erwin en Page Jindra, zullen deze het sein geven en zal de tocht starten vanaf het gemeentehuis en koers zetten naar Gaandrië. Om 13.00 uur zal de tocht in Stompwijk weer opnieuw van start gaan voor de enige echte Gaanders carnavalsoptocht in Stompwijk.

Motto; ‘het is maar fantasie’ (alle mogelijke thema’s zijn mogelijk)

Inschrijven voor de tocht kan via  info@degaanders.nl