Het is alweer bijna zover!!!!!!!

!!!!!!! HET IS ALWEER BIJNA ZOVER !!!!!!!

Nog heel eventjes wachten en het is weer zover dat de altijd zeer gezellige carnavalsweek begint. Wij, van de carnavalsvereniging kunnen al bijna niet meer wachten tot het festijn weer losbarst. Dan wordt het natuurlijk weer een week vol gezelligheid en feesten tot iedereen er bijna bij neervalt. En natuurlijk staat voor zaterdag 1 maart de optocht op het programma. Van verschillende kanten bereikt ons al het bericht, dat er veel groepen zijn die al ver op weg zijn met het in elkaar knutselen van deze altijd prachtige karren. Ook hebben wij nog een rectificatie ten opzichte van onze Gaanderskrant, daar hebben wij staan dat Sound Sixties komt optreden op zondagmiddag na het concert van Fanfare Juliana. Alleen moeten wij hierbij melden dat wij The Memories hebben gecontracteerd om te komen optreden. Zij zullen verschillende nummers uit de zestiger jaren, aangevuld met wat latere nummers ten gehore brengen.

Voor het slotbal op 4 maart hebben wij een act kunnen regelen namelijk Helemaal Top. Zij zullen deze avond optreden om 22.30 uur en de sfeer goed in de zaal brengen met hun alom zeer bekende Nederlands- en Engelstalige medleys. Helemaal Top heeft tophits van vele bekende sterren op het repertoire staan, waaronder ook The Beatles, Jeroen van der Boom, Nick en Simon, André Hazes, Marco Borsato, De Toppers, en vele anderen. Grote kans dus dat uw favoriete artiest voorbij komt! Met De Toppers als voorbeeld zingen zij medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden. Unieke combinaties van ontroerende en feestelijke muziek, waarbij het publiek niet stil blijft staan. Entree leden gratis, niet leden € 7.50

VOOR DE OPTOCHT KUNT U ZICH NOG INSCHRIJVEN OP WWW.DEGAANDERS.NL

En hier nog wat data:

26 februari:                                            Swetterhage

28 februari:                                            Emmaus, Bardancing Beatz

1 maart:                                                Stadskantoor, Optocht door Gaandrië, Straatcarnaval, Gekostumeerd Bal

2 maart:                                                Carnavalsmis, Optreden Fanfare Juliana en het Oud Prinsenkoor, Optreden The Memories

3 maart:                                                Kindercarnaval, Tienerdisco

4 maart:                                               Seniorencarnaval, Slotavond met optreden van Helemaal Top

Voor meer info en data www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders