Nog twee weken wachten!!!!


 

26 februari is het alweer zover, dan gaan wij van de carnavalsvereniging de Gaanders beginnen aan ons nieuwe seizoen. We trappen af bij Woon- en Leefgemeenschap Swetterhage te Zoeterwoude. De leden van de carnavalsvereniging kunnen al bijna niet meer wachten totdat het dan eindelijk 26 februari is. Voor zaterdag 1 maart staat het Stadskantoor, de optocht, straatcarnaval en natuurlijk het gekostumeerde bal op het programma. Van verschillende kanten bereikt ons al het bericht, dat er veel groepen zijn die al heel ver op weg zijn met het in elkaar knutselen van deze altijd prachtige karren. Onze eigen Prins, Page en Opper hebben een ronde gemaakt langs de groepen die al waren begonnen. Tijdens deze zeer geslaagde middag kregen ze te horen dat er zelfs een groep al voor Kerstmis hun handen voor de eerste keer in elkaar hebben geslagen. Wij van de Redactie zijn hier zeer content mee, dit is maar weer een bewijs van hoe erg de Carnavalsvereniging van Stompwijk leeft en wat in onze ogen de enige manier is om de eerste prijs en de wisseltrofee in de wacht te slepen.  

Voor het slotbal op 4 maart hebben we dit jaar een geweldig trio kunnen regelen en wel “Helemaal top!!” Komt dat dus zien want het belooft een geweldig feest te worden !!!!

VOOR DE OPTOCHT KUNT U ZICH INSCHRIJVEN OP WWW.DEGAANDERS.NL

En hier nog wat data:  

26 februari: Swetterhage

28 februari: Emmaus, Bardancing Beatz

1 maart: Stadskantoor, Optocht door Gaandrië, Straatcarnaval,

Gekostumeerd Bal

2 maart: Carnavalsmis, Optreden Fanfare Juliana en het Oud Prinsenkoor, Optreden The Memories.

3 maart: Kindercarnaval, Tienerdisco

4 maart: Seniorencarnaval, Slotavond met Optreden van Helemaal top  

Voor meer info en data: www.degaanders.nl   

P.R. De Gaanders