Toerclub Stompwijk

Toerclub Stompwijk

Voorjaarsritten

Wanneer we de laatste weken naar buiten keken hadden we al regelmatig het gevoel dat het snel voorjaar gaat worden. Een winter hebben we eigenlijk niet gehad. Een enthousiaste groep leden is daarom gewoon door blijven fietsen op zondagochtend. Inmiddels duurt het niet lang meer voor het nieuwe seizoen van onze toerclub gaat beginnen. Wie ook alvast wil beginnen met trainen kan natuurlijk gewoon mee op de zondagochtend. De komende weken is het vertrek daarvan om 9.00u vanaf de sporthal. Richting en afstand worden bij de start bepaald.

Joop Zoetemelk Classic

Ook als voorbereiding voor het nieuwe seizoen kun je op zaterdag 15 maart de Joop Zoetemelk Classic rijden. Deze wordt georganiseerd door fietsvereniging Swift uit Leiden. Ook dit jaar is een maximum aantal deelnemers vastgesteld en kun je daardoor alleen meedoen door voorinschrijving. Deze sluit al op 8 maart, dus als je deze tocht niet wilt missen, ga dan snel naar de site www.swift-joopzoetemelkclassic.nl

Daarnaast hopen we natuurlijk weer vele leden te zien op onze ledenvergadering op donderdag 6 maart. De uitnodiging hiervoor ontvangen jullie binnenkort.