Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

Nieuwe naam

Na vier jaar Beatz heeft de gezelligste kelder van Nederland sinds 1 maart een nieuwe naam. Dat omdat bij een nieuw bestuur ook een nieuwe naam hoort. En dat is Infinity geworden. Om de nieuwe naam te vieren is 15 maart de openingsfeest namelijk Infinity Night. Daar moet je bij zijn.

Afgelopen weekend

We hadden het afgelopen weekend heel druk. Vrijdag waren we geopend met het feest carnaval, waar ook de Gaanders mee kwamen feesten. De DJ haalde de beste carnavalsmuziek door de speakers heen. Zaterdag hadden we natuurlijk Carnaval waar we ook onze nieuwe naam Infinity bekend maakten. En zondag sloten we zoals altijd weer gezellig het weekend af.

En maandag waren we officieel voor het eerst open met onze nieuwe naam. Namelijk met de tienerdisco met de Gaanders, wat voor de kinderen weer een hele gezellige avond was.

Infinity Night

Zaterdag 15 maart staat het openingsfeest in de planning. Want een nieuwe naam moet natuurlijk goed gevierd worden. Het wordt een avond om nooit te vergeten. De entree zal geheel gratis zijn en de deuren zullen 21.00 uur open gaan. Op dit feest gaan ook de kaarten voor het Paasfeest in de verkoop.

Zaterdag 29 maart : Super Saterday

Vrijdag 11 april: Cheers to the freaking weekend

Zondag 20 april: Paasfeest