Nieuws van Stichting Amigos

Nieuws van Stichting Amigos

 

De opbrengst van de statiegeldbonnen actie in de COOP was in januari € 55,00 en februari € 43,40. Iedereen hartelijk bedankt. 

De netto opbrengst van het jubileumconcert van aanstaande zaterdag wordt gedoneerd aan Stichting Amigos!

Dit vraagt om toelichting. Ik wil graag het jubileumconcert met medewerking van het Stompwijkse EMS koor onder uw aandacht brengen. Dit concert wordt gegeven uit dankbaarheid van de 50e verjaardag van de dirigent/pianist Michel van Eerden van het EMS koor. Ook wordt stil gestaan bij het feit, dat Michel al 40 jaar muziek speelt in de kerk. Bovendien is hij al 12,5 jaar bij ons koor en hoopt hij dit jaar het diploma van kerkmusicus 3 te behalen.

Het gospel duo Lydia & Marcel Zimmer verleent aan deze avond hun medewerking evenals de muziekband van de Parousia gemeente Zoetermeer. Deze band bestaat o.a. uit gitaristen, pianist, drummer, dwarsfluitiste en een violiste. Geweldig!  Via een scherm, waarop de liedjesteksten geprojecteerd worden kan iedereen meezingen. Wie wil er niet graag Oh Happy Day meezingen? Daar wordt toch iedereen vrolijk van!!

Aanstaande zaterdag 15 maart om 20.00 uur in het gebouw “De Uitkijk”, Wattstraat 64, 2723 RD Zoetermeer. Aan de zaal (open vanaf 19.30 uur) kunt u eveneens toegangskaarten kopen à € 12,50.  

U kunt ook contact opnemen met mij.

 

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos en EMS koorlid

Tel. 071-5802378