Voetbalquiz Stompwijk92

Voetbalquiz Stompwijk’92

Zaterdag 5 april 2014 om 20.00 uur wordt er in de kantine van Stompwijk’92 een voetbalquiz georganiseerd. De Quiz bestaat uit 100 vragen en wordt door middel van beeld en geluid aan u voorgeschoteld. De presentatie is in handen van Frans Luiten. Er wordt gespeeld in teams van 2 personen. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar voetbalquizstompwijk@hotmail.com. Vermeld hierin je team naam en de namen van de 2 teamleden. Deelname kost € 5,00 per team en dient bij binnenkomst te worden betaald. De opbrengst zal ten goede komen van Stompwijk’92. Afhankelijk van de hoogte hiervan, wordt besloten waaraan dit besteed wordt. De quiz zal bestaan uit 4 rondes. Tussen elke ronde door zal er ook nog een slinger worden gegeven aan het rad van avontuur. Na de quiz is er nog tijd om gezellig een drankje te doen in de kantine waarbij er ook nog allerlei voetbal hits uit de speakers komen. De dresscode voor deze avond is een voetbalshirt. Wij hopen op veel deelnemers, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Geef u daarom op via eerdergenoemd emailadres en dan zien we u op 5 april 2014. Doe dit wel snel, want vol is vol.

Groeten, de Quizmasters